New Profesional Consult 930 x 122

spart

AUROLACII, BĂNUIȚI CĂ EI AR FI SPART SEDIUL DIRECȚIEI PENTRU SPORT

Polițiștii criminaliști au deschis o anchetă în cazul spargerii în noaptea de duminică spre luni a sediului din Pitești al Direcţiei Judeţene pentru Sport și Tineret Argeş. În ceea ce privește identitatea autorului sau a autorilor, bănuielile se îndreaptă către aurolacii care îşi fac veacul prin apropiere, în parcarea blocului Fortuna.

Citiți și: Doliu uriaș în sportul românesc!

„A venit Poliţia, a luat amprente și se fac cercetări. Este regretabil ce s-a întâmplat! Sperăm ca autorităţile să îi prindă mai repede pe autori.”, ne-a declarat Adrian Bughiu, directorul executiv adjunct al instituției.

Hoții au furat un monitor și un router de Internet şi au lăsat în urmă distrugeri mari. Practic, au vandalizat sediul, cinci uşi de termopan fiind lovite cu răngi, iar geamurile, sparte.

Citiți și: Pitești. Un senior a găsit locul perfect pentru bustul lui Dobrin

Sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport și Tineret Argeş este situat în centrul Piteștiului, pe strada Griviței.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90