New Profesional Consult 930 x 122

anofm

ŞEFA ANOFM, ÎN ARGEŞ. A FOST LANSAT UN PROIECT DE MILIOANE DE LEI!

Preşedinta Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM), Cristiana Barbu, care are rang de secretar de stat, se află astăzi în vizită oficială în judeţul Argeș.

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

În incinta hotelului Ramada din Piteşti se desfăşoară la această oră lucrările de lansare a unui proiect derulat de AJOFM Argeş, în parteneriat cu agenţiile din Călăraşi, Teleorman şi Giurgiu, proiect în valoare de 12.114.769 de lei. Din această sumă, 9.086.076 de lei reprezintă valoarea finanţării nerambursabile din partea Uniunii Europene. Cristiana Barbu (foto) participă la eveniment, acordând astfel importanţă proiectului respectiv.

Este vorba de proiectul „SPO LOCAL-DIRECT ACCESIBIL”, care are drept scop crearea unui sistem electronic ce va simplifica accesul publicului şi al angajaţilor la orice informaţii sau documente relevante din cadrul agenţiilor judeţene de ocupare a forţei de muncă.

Citiți și: Admitere la liceu fără examen

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90