coronavirus

Şefa de la „Ambulanţe” Argeş anunţă creşterea cazurilor de Covid şi multiple spitalizări

Şefa de la „Ambulanţe” Argeş anunţă creşterea cazurilor de Covid şi spitalizări.

Citiți și: Protocol de tratament pentru Covid-19 la copii

Luminiţa Paul, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, este îngrijorată de re(apariţia) cazurilor de Covid în judeţ. Aceasta sugerează că ar fi bine ca populaţia să se vaccineze, însă „nu îşi permite” să transmită într-un mod direct această recomandare.

Pesemne din cauză că, la nivel naţional, lumea a manifestat un dezinteres major privind vaccinarea.

Citiți și: CJSU, acum: o nouă Hotărâre pentru judeţul Argeş

 

 

„Îmi doresc să nu mai purtăm mască, vreau să zîmbim și să ne vedem fața, copii noștri să învețe fizic, toți pacienții să fie tratați la timp în spitale ! Nu îmi permit să vă mai recomand vaccinarea împotriva COVID-19 ! Vreau doar să vă spun că sunt îngrijorată din cauza apariției de noi cazuri de COVID-19 ! Și asta numai la Ambulanță, la testele rapide antigenice. S-au testat pozitiv 7, 4, 3, 6 pacienți pe zi, a început transportul acestora la spital și s-au reluat transferurile între spitale. A început izolarea pozitivilor și carantinarea contacților. Adulți și copii. Familii. Haideți să facem tot ce ne stă în putință, fiecăruia, să nu o luăm de la capăt ! Nu vreau să-mi amintesc cum era Argeșul anul trecut, pe vremea aceasta ! Am încredere în voi și sper că totul va fi bine”, a scris Luminiţa Paul pe pagina personală de Facebook.

În orice caz, consemnăm şi anticipăm inevitabilul: numărul de pacienţi depistaţi pozitiv cu noul coronavirus va fi tot mai mare în următoarea perioadă.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Uuiok spune:

    Te rugăm, și noi frumos cucoană, lasă vrăjeala!!! Azi când am trecut prin fata spitalului am numărat aproximativ 50 de măști aruncate pe jos! Plus tomberoanele pline! Oare asta nu vezi?!


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441