SMART KIDS 930X122

indicator

Semnul de circulație din noul Cod Rutier care le dă bătăi de cap chiar și celor mai experimentați șoferi

Semnul de circulație din noul Cod Rutier care le dă bătăi de cap chiar și celor mai experimentați șoferi

Citiți și: Tot ce trebuie să știe șoferii despre reținerea permisului de conducere!

Un nou indicator de circulație introdus în Codul Rutier le dă mari bătăi de cap șoferilor atunci când îl întâlnesc în trafic.

Semnul de circulație îi pune în dificultate chiar și pe cei mai experimentați șoferi.

Citiți și: Lovitură teribilă pentru acești șoferi!

Noul indicator din Codul Rutier nu este atât de cunoscut, iar mulți șoferi fac confuzii și nu știu exact ce manevre trebuie să facă atunci când îl întâlnesc.

În imaginea de mai jos este un semn de circulație folosit pentru presemnalizarea unei amenajări rutiere ce oferă și posibilitatea întoarcerii vehiculelor. Acest indicator auto se întâlnește pe drumurile publice care oferă posibilitatea conducătorilor de vehicule să execute manevra de întoarcere, scrie soferiinromania.ro.

Mare atenție! Nu este un sens giratoriu și nu aveți prioritate de trecere, față de vehiculele care circulă din sens opus. Pentru întoarcere trebuie să le acordați acestora prioritate de trecere.

Conform noului Cod Rutier, semnul reprezintă „Presemnalizarea unei amenajări rutiere care permite întoarcerea vehiculului”.

La apropierea de o intersecţie, conducătorul de vehicul trebuie să circule cu o viteză redusă, care să îi permită oprirea, pentru a acorda prioritate de trecere participanților la trafic care au acest drept.

Sursa foto interior: RomaniaTV.ro

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

3 comentarii

Donaris 570×90