NOR CURIER 930X122

detinuti

DEȚINUȚII AU JUCAT FOTBAL CA SĂ AJUTE UN TÂNĂR BOLNAV

Deţinuţi din penitenciarele Colibaşi, Găeşti, Târgu Jiu, Craiova, Codlea şi Bucureşti-Jilava au participat astăzi la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini din Mioveni la un eveniment caritabil: „Olimpiada deţinuţilor”. Competiția, aflată la prima sa ediţie, a avut drept scop strângerea de bani pentru Mihai Dumitru, un tânăr de 27 ani din oraşul Mioveni care suferă de atrofie musculară pseudomiopatică, neuropatie spinală progresivă.

Citiți și: Surpriză de proporții! Cine a ajuns după gratii la Mioveni

La eveniment au fost prezenţi și Florin Tecău – președintele Consiliului Județean, prefectul Mihai Oprescu, Ion Georgescu – primarul Mioveniului, Emanuel Daniel Conea – directorul Penitenciarului Colibaşi, Argentina Culcuș – directorul Centrului Cultural Mioveni, Gheorghe Dinuţă – director al Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini, subcomisar Ioana Morar – director al Direcției Reintegrare Socială din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, consilieri locali şi judeţeni.

Pe toată perioada competiției – care a constat în întreceri sportive (fotbal, tenis de masă și darts) între echipele de deţinuți – o urnă a fost amplasată în sala de sport a liceului, urnă în care doritorii au lăsat diverse sume de bani ca donație pentru Mihai Dumitru.

Citiți și: Argeș. Deținuți de la Penitenciarul Mioveni, „liberi” pe stradă

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90