Donaris 930 x 122

caldura

Situația este gravă! „Vom trece la metoda de încălzire cu lemne în apartamente”

Criza energetică afectează grav România!

Citiți și: Pitești. Anunț foarte important pentru locuitorii acestui cartier

Directorul Federației Asociațiilor de Proprietari din România și fost director al RADET, Radu Opaina, spune că în Bucureşti situația este mai gravă ca în urmă cu 30 de ani, adică pe vremea lui Ceauşescu.

„Este mai rău ca acum 30 de ani. E mult mai rău ca acum 30 de ani. Acum, și fără căldură, și fără apă caldă, și cu banii luați.

Citiți și: Ne coacem! Meteorologii au făcut anunțul!

Vom trece la metoda lemne. Sunt localități în România, acolo unde dacă mergem să vizităm la parterul blocurilor, vedem numai magazine pentru lemne și pentru cărbuni. I-am întrebat, se încălzesc cu lemne și cărbuni în apartamente. Își fac sobe improvizate, pentru că blocurile nu au aerisiri”, a spus Radu Opaina, potrivit gandul.ro.

„Am ajuns într-o situație critică”

„Improvizația înseamnă să te uiți non-stop la ea, pentru că altfel iei foc. Românul este atent non-stop la viața cu toate cele, nu doar la asta, și uită. 

Adoarme cu aragazul deschis, uită să deschisă ușița la sobă… Doamne ferește!”, a continuat Radu Opaina.

„Am fost director RADET trei luni de zile și m-am lămurit cu ce se întâmplă în sistem, și dovada este că am ajuns aici unde am ajuns, într-o situație foarte critică și foarte grea, foarte gravă, iar cine este expus acestor situații va îngheța de frig, iar dacă nu va îngheța de frig, ori va lua foc blocul, ori va bubui apartamentul”, a mai declarat fostul director RADET, pentru sursa citată.

Foto descriptiv arhivă

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • sug rafia spune:

    Nu cumva tu mi-ai furat o vila, o masina
    O urma de speranta sa mai ies la lumina
    Nu mai spune tu ce e bine si ce nu

  • ofjc spune:

    mai rau ca pe vremea lui ceausescu nu e, lasati vrajeala si propaganda ieftina de 2 lei

  • Romi spune:

    Iarăși un articol de tip „zvoner” ,RADET a ajuns in situația dezastruoasă datorita faptului că de 32 de ani are directori de tip RO. Ca peste tot in România încălzirea in sistem centralizat a fost vacă de muls, dovadă că mulți plâng după ea. Vezi „marele” BOC. Privitor la scrierea articolului să observă AF ( nu asaciatie familială) ; la parterul blocurilor sunt magazii nu magazine pentru lemne și cărbuni, blocurile au „aerisiri” dar pentru instalarea și funcționarea normală a sobelor sunt necesare coșuri pentru fum (hornuri). Acesta este marele necaz al României , avem prea mulți specialiști de tipRO, specialitatea lor fiind de a fi directori cu orice preț.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3