New Profesional Consult 930 x 122

înșelătorie

AU COMANDAT MĂŞTI DE PROTECŢIE, DAR AU PRIMIT HÂRTIE IGIENICĂ

Mai mulţi indivizi din Ilfov şi Călăraşi sunt suspectaţi că au trimis prin firme de curierat, în toată ţara, pachete de măşti chirurgicale în care se afla, de fapt, hârtie igienică.

Citiți și: Înșelătorie masivă! Rămâneți fără bani în câteva minute

La această oră, polițiștii din Giurgiu efectuează 9 percheziții, în cele două județe, la domiciliile persoanelor bănuite că postau anunțuri false cu măști medicinale.

„Profitând de instituirea stării de urgență generată de pandemia COVID- 19, cei în cauză, în baza unor anunțuri postate pe rețelele de socializare, au atașat fotografii cu măști medicinale, însă în realitate au expediat prin intermediul unor firme de curierat, role de hârtie igienică, cu plata la momentul ridicării coletelor. Au fost identificate 89 de persoane vătămate.”, a precizat IGPR într-un comunicat.

Citiți și: Înșelătoria anului! A crezut că și-a cumpărat un telefon, dar s-a ales cu o bucată de gresie

Cei în cauză, pe lângă înşelătoria cu măşti, sunt bănuiţi că ar fi comercializat ilegal şi tutun.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3