930×122 CAPRA 5

înșelătorie

Înșelătoria anului! A crezut că și-a cumpărat un telefon, dar s-a ales cu o bucată de gresie

Un bucureștean în vârstă de 40 de ani s-a ales cu dosar penal după ce i-a vândut unei femei o bucată de gresie în loc de telefon mobil, notează Observatornews.ro.

Citiți și: Aveți grijă! Este o nouă înșelătorie!

O femeie din Râmnicul Sărat a consultat o platformă de vânzări online pentru a-și achiziționa un telefon second-hand. Astfel, aceasta a intrat în legătură cu un bucureștean care i-a promis un telefon mobil la preţul de 300 de lei.

Pentru a încheia afacerea, cei doi s-au întâlnit într-un loc stabilit din oraş, unde bărbatul i-a prezentat femeii un telefon mobil funcţional. Înainte de a-l împacheta însă, acesta a profitat de neatenția clientei și a introdus în husa telefonului o bucată de gresie, apoi a luat banii şi s-a făcut nevăzut.

Citiți și: Atenție, români! Medicamente false promovate pe internet

Potrivit sursei citate, femeia de 48 de ani a anunțat poliția, iar prejudiciul a fost recuperat şi restituit. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

foto descriptiv: Romania Libera

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3