Donaris 930 x 122

catanele

CEL MAI TÂNĂR CONSILIER JUDEȚEAN, VOLUNTAR PENTRU COPII

Asociația Filantropică Socială „Sfântul Apostol Ștefan”, reprezentată de președintele ei, părintele Paul-Adrian Stănescu, și consilierul județean liberal Denisa Zevedei au sărbătorit astăzi alături de copiii din localitatea argeșeană Catanele.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Ziua Internațională a Copilului a fost aniversată într-o atmosferă magică: surprize, premii, jocuri, facepainting, jucării, baloane și personaje de poveste. Invitata lor, actrita Olga Podaru, i-a răsfățat pe micuți cu jocuri hazlii, clovnerii și cu un teatru de păpuşi. De asemenea, copiii au fost serviți de voluntarii asociaţiei, Denisa Zevedei, Alex Militaru și Mariana Servet, cu pizza, răcoritoare și două torturi. Petrecerea a continuat în curtea asociației, la locul de joacă amenajat în această primăvară cu ajutorul programului „Femei 2010”, program coordonat în regiunea Sud Muntenia de Denisa Zevedei. Copiii s-au jucat la leagăne și topogane, dar și tenis de masă și baschet.

“Am o deosebită admiraţie pentru părintele Paul-Adrian Stănescu! E omul de la care înveţi în fiecare zi ce înseamnă şi cât de important este să ne iubim cu adevărat unii pe alţii! Centrul educaţional şi cantina socială, case construite pentru familii numeroase, sprijinul de zi cu zi pe care-l acordă neobosit celor în nevoie, grija pentru educaţia copiilor din sat şi asigurarea rechizitelor necesare sunt doar câteva dintre realizările şi preocupările părintelui. Perioada de voluntariat în cadrul asociaţiei a fost pentru mine o lecţie de viaţă, ca să nu mai vorbim de bucuria cu care te încarcă aceşti copii. Însă este nevoie de mai mult: asociaţia are nevoie de voluntari pentru ca centrul educaţional să fie funcţional zi de zi. Este o rugăminte pe care o adresez în mod special tinerilor: să vină şi să petreacă o oră pe săptămână cu copiii, să-i ajute la lecţii, să desfăşoare activităţi recreative şi distractive.”, declară pentru ePitești Denisa Zevedei, care, la 27 de ani, pe care i-a împlinit ieri, este cel mai tânăr consilier județean al Argeșului.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3