Donaris 930 x 122

    piata

    Cumperi mai ieftin si direct de la producatori din pietele agricole

    Marti va avea loc o nouă întâlnire cu asociaţiile de producători din judeţ, la prefectura Argeş, ocazie cu care se vor pune la punct detaliile legate de deschiderea unei pieţe alternative la Piteşti, în spatele licului „Miu” – lângă piaţa Ceair- acolo unde să poată vinde doar producătorii veritabili.

    Dacă modelul va avea succes la Piteşti, va fi implementat şi la Câmpulung şi curtea de Argeş. Iniţiativa prefecturii Argeş are la bază noile modificări legislative care vor acorda drepturi sporite asociaţiilor de producători în acordarea de către primării a certificatelor de producători. Acestea vor deveni un filtru pentru fiecare certificat acordat. „EU sper ca producătorii să vină cu produse mai ieftine, pentru că de fapt, se elimină intervenţia samsarilor, a intermediarilor. Vadul va fi creat pentru această piaţă numai de preţ şi de calitate”; a precizat subprefectul Gheorghe Marin.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90