930 x122 grota rece

prinsi cu droguri

Flagrant în Piteşti. Un tânăr comercializa pe ascuns canabis

Flagrant în Piteşti. Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Pitești au depistat un bărbat în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de mare risc.

Citiți și: Flagrant delict: Persoane cercetate pentru trafic de droguri, prinse în acțiune

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești au depistat în flagrant delict un bărbat, de 23 de ani, din București, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Totodată, pentru administrarea probatoriului, au fost efectuate două percheziții domiciliare, la imobilele utilizate de cel în cauză, din București și Ilfov.

Citiți și: Acuzații șocante! Judecătoare arestată pentru că proteja traficanți de droguri

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 150 de grame de cannabis, 5 grame de substanță pulverulentă susceptibilă a fi droguri de mare risc, un cântar electronic de precizie, 2 grindere, 24 de semințe de cannabis, precum şi alte obiecte şi înscrisuri.

 

 

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Argeş, pentru dispunerea de măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3