930×122 CAPRA 5

cheltuieli

lei-ron-bani

MÂNCAREA ŞI ÎNTREŢINEREA NE ÎNGHIT APROAPE TOŢI BANII

Conform celui mai recent raport al Institutului Naţional de Statistică, veniturile totale ale populaţiei s-au situat în trimestrul al doilea al anului în curs la 2.452 de lei în medie pe gospodărie, în timp ce cheltuielile au fost de 2.210 lei, consumul având o pondere de 72, 5%. Din totalul de 2.210 lei, unei persoane i-au revenit în medie câte 828 de lei, cheltuielile reprezentând 90, 1% din nivelul veniturilor totale.

Citiți și: Incendiu violent în Argeș: Rulotă și locuință în flăcări

Principalele destinaţii ale cheltuielilor au fost consumul de bunuri alimentare, nealimentare și servicii şi transferurile către administraţia publică şi privată şi către bugetele asigurărilor sociale, sub forma impozitelor, contribuţiilor, cotizaţiilor, precum şi acoperirea unor nevoi legate de producţia gospodăriei (hrana animalelor şi păsărilor, plata muncii pentru producţia gospodăriei, produse pentru însămânţat, servicii veterinare). Consumul pentru locuinţă (apă, energie electrică şi termică, gaze naturale, combustibili, mobilier, dotarea şi întreţinerea locuinţei) a avut o pondere de 19, 5% din cheltuielile totale de consum.

Cheltuielile pentru investiţii, destinate pentru cumpărarea sau construirea de locuinţe, cumpărarea de terenuri şi echipament necesar producţiei gospodăriei sau cumpărarea de acţiuni au deţinut o pondere de doar 0, 4% în cheltuielile totale ale gospodăriilor populaţiei.

Citiți și: A alertat Poliția crezând ca are un hoț în casă. Ce a urmat întrece orice imaginație

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3