SMART KIDS 930X122

dacia

PROTEST DE PROPORȚII. ANGAJAȚII DACIA, ÎN STRADĂ

Alături de colegi din întreaga țară afiliați la BNS, circa 1.000 de sindicaliști din Argeş, majoritatea de la uzina Automobile Dacia din Mioveni, vor participa marţi, 12 decembrie 2017, în Bucureşti, la un amplu miting împotriva Guvernului. Protestul, organizat de Blocul Național Sindical (BNS), va avea loc în Piaţa Victoriei.

Citiți și: O surpriză mare de la Dacia!

„Nu putem duce 30.000 de oameni la Bucureşti, că i-am duce! Prin urmare, din Argeș vom fi în jur de 1.000, care ne vom alătura colegilor noștri de la alte întreprinderi din ţară. Vom pleca de dimineaţă, iar protestul va începe în jurul orei 10.

Noi, cei de la Dacia, vom protesta pentru două motive: transferul contribuţiilor de la angajator la angajat şi tergiversarea construirii autostrăzii Piteşti-Sibiu. Prin acest transfer se va pune o povară uriaşă, în special pe spatele nostru, al privaţilor. Contribuţiile vor creşte de la 32% la 45%.

Citiți și: Incredibil ce se întâmplă la Dacia!

De asemenea, analizăm şi impactul măsurilor luate în domeniul justiţiei, dar încă nu pot face aprecieri cu privire la acest aspect.”, declară pentru ePitești Ion Iordache, vicelider al Sindicatului Automobile Dacia.

Amintim că, din aceleași motive, în urmă cu o lună salariații de la Dacia au protestat în centrul Mioveniului. Amănunte și imagini, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3