930×122 CAPRA 5

engleza

SELFIE CU PROFA’ DE ENGLEZĂ DE LA ,,BRĂTIANU’’!

În mod cert clasicele fotografii realizate de elevi și profesori la încheierea unui an școlar sau la absolvirea liceului au rămas doar o amintire. Locul le-a fost luat de selfie-ul de grup.

Citiți și: Doliu în Argeș! ,,Rămas bun, doamna dirigintă!”

Dacă acum ceva timp Georgică Marineci, profesor de matematică la Colegiul Naţional „I.C Brătianu” din Pitești, a făcut o astfel de fotografie, acum a venit rândul unui alt cadru didactic de la acelaşi Colegiu să procedeze similar. Este vorba de Ioana Irimia. Carismatica profesoară de limba engleză a realizat un groupie de toată frumuseţea alături de elevii săi de la clasa a IX-a. Mai apoi a postat fotografia pe contul ei de socializare, cu explicația ,,poză de absolvire la clasa a IX-a K’’.

Pe aceeași temă puteți citi aici: http://epitesti.ro/social/poza-zilei-selfie-cu-dirigu-la-colegiul-bratianu/. (Foto: Facebook Ioana Irimia)

Citiți și: Adolescentă, fată de profesoară, moarte șocantă după o petrecere la ea acasă!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3