930 x122 grota rece

carti

CĂRȚILE ÎN ENGLEZĂ N-AU CĂUTARE ÎN PITEȘTI

Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti, în colaborare cu o editură, organizează o expoziţie cu vânzare de cărţi în limba engleză. Este vorba de mai bine de 200 de titluri (cărţi din literatura clasică, din literatura modernă, cărți pentru copii, manuale şcolare, dicţionare, teste Cambridge sau cursuri pentru adulţi).

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

Deschisă pe 3 martie, expoziția nu se bucură, însă, de succes. „Doar o carte de literatură s-a vândut! Din păcate nu merge foarte bine! Eu sper să mai vină cititori, am anunţat la licee şi la şcolile din jur. Speram să aibă un succes mai mare, dar nu ştiu de ce nu merge! Am vrut să aducem cărţi de literatură, cărţi pentru pregătirea examenelor… Eu credeam că îi interesează…”, declară, dezamăgită, Mădălina Negrea, cea care s-a ocupat de organizarea expoziției găzduită de Casa de Cultură a Studenților din Pitești. Potrivit organizatorului, preţurile variază de la 10 până la 100 de lei.

Expoziția mai este deschisă doar mâine, 5 martie, între orele 10 și 18. (Foto: cspitesti.ro)

Citiți și: Trei elevi ai unui liceu din Pitești, prinși de jandarmi jucând cărți pe bani

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90