NOR CURIER 930X122

iunie

SPORUL NATURAL ÎN ARGEŞ SE MENŢINE NEGATIV

În iunie, cea mai recentă lună în privința căreia există astfel de date statistice, în judeţul Argeş s-a înregistrat o creştere a natalităţii şi o scădere a mortalităţii faţă de luna precedentă. Potrivit Direcției de Statistică, natalitatea a crescut cu 9, 8% (439 de nou-născuți, faţă de 400 în luna mai), iar mortalitatea s-a redus cu 11, 1% (534 de decese, faţă de 601 în mai). Comparativ cu luna iunie a anului trecut, s-a înregistrat cu un nou-născut mai puţin (- 0, 2%), în timp ce numărul deceselor a scăzut cu 4, 6% (au fost înregistrate cu 26 de decese sub nivelul din urmă cu un an).

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

Sporul natural rezultat a rămas negativ, numărul persoanelor decedate depăşind cu 95 numărul nou-născuților.

În luna iunie au fost înregistrate şi cinci cazuri de mortalitate infantilă, situaţie identică cu cea din iunie 2013. În mai anul curent fuseseră înregistrate patru cazuri de mortalitate infantilă.

Citiți și: Mai puțini nou-născuți în Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3