New Profesional Consult 930 x 122

ina nastase

UITE CUM ARATĂ SCUFIŢA ROŞIE ÎN VIZIUNEA INEI!

Ina Năstase, mămica în vârstă de 24 de ani din Piteşti care îşi dedică majoritatea timpului ilustraţiei de carte pentru copii, picturii murale şi graficii digitale, lucrează la un nou proiect.

Citiți și: Sancțiuni fără precedent! Până la 7 ani de închisoare și amendă de 150.000 lei!

,,Îmi doresc să ilustrez în stil propriu personajele marcante din poveştile copilăriei: Frumoasa adormită, Scufiţa Roşie, Ariel şi multe altele. Desenele sunt realizate din acril pe pânză, iar mai apoi sunt prelucrate digital.’’, ne spune Ina.

Amintim că Ina Năstase îşi doreşte să-şi deschidă un magazin online, acolo unde să-şi poată vinde la orice oră lucrările, şi să finalizeze cartea pentru preşcolari la care lucrează de ceva timp. Ea a pictat și în grădiniţe, sedii de firme, baruri, într-o clinică stomatologică din Piteşti şi în câteva case particulare. (Foto: Facebook Ina Năstase)

Citiți și: Actele care se schimbă în România. Anunț important pentru toți românii

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90