New Profesional Consult 930 x 122

asociația filantropică

UN PREOT DIN ARGEȘ AJUTĂ COPIII SĂRMANI

O mulțime de copii de la sate rămân neșcolarizați sau abandonează școala din cauza sărăciei, pentru că nu au rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Asociația Filantropică-Socială „Sfântul Apostol Ștefan” din localitatea argeșeană Catanele, prin președintele ei, preotul Paul-Adrian Stănescu, a demarat proiectul „Trimite un copil sărman la școală”. Este un proiect prin care a ajutat cu rechizite școlare, haine și încălțăminte 30 de copii săraci din zonă, incluși în programele asociației. Pentru realizarea acestui proiect, pe lângă fondurile proprii, părintele Paul-Adrian Stănescu a avut și sprijinul unor oameni de suflet: Silviu Predoi, directorul unei firme, și Mariana Servet, care le-a donat copiilor îmbrăcăminte și încălțăminte.

Despre acțiunile Asociației Filantropice-Socială „Sfântul Apostol Ștefan” puteți citi și aici: http://epitesti.ro/social/cel-mai-tanar-consilier-judetean-voluntar-pentru-copii/.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90