Donaris 930 x 122

corina maria radu

UNIREA BASCOV, GEST ADMIRABIL PENTRU CORINA

Unirea Bascov, gest admirabil pentru Corina. Corina Maria, o fetiță de doar 9 ani, din Pitești, a fost supusă recent unei intervenții chirurgicale dificile, după ce, la începutul lunii septembrie, fusese diagnosticată cu tumoră malignă abdomino-pelviană. Mai multe detalii despre cazul Corinei, AICI.

Citiți și: AJUTOR PENTRU FAMILIILE SĂRACE. POȚI DONA ALIMENTE, HAINE, JUCĂRII

Corina se află acum la Institutul Clinic Fundeni, acolo unde a început prima cură de chimioterapie. Între timp, analizele medicale ale Corinei vor fi trimise către clinici din străinătate.

Campaniei umanitare pentru strângerea de fonduri pentru fetiță i s-a alăturat și echipa argeșeană de fotbal din Liga a III-a Unirea Bascov. La meciul de campionat pe care Unirea îl va disputa cu Universitatea Craiova 1948 sâmbătă, 20 octombrie 2018, de la ora 16, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, va fi prezentat cazul Corinei.

Citiți și: (VIDEO) FC ARGEȘ, LICITAȚIE PENTRU VIAȚĂ

”La intrările principale ale stadionului vor fi amplasate urne pentru ca oamenii care doresc să poată dona. Vom prezenta la începutul meciului cazul și conturile în care se pot face donații. Ne dorim să facem ceva pentru Corina!”, declară pentru ePitești Adrian Dulcea, antrenorul principal al echipei CS Unirea Bascov.

Vă reamintim că toți cei care doriţi să o ajutaţi pe Corina Maria o puteţi face donând în următoarele conturi bancare (conturile sunt deschise la Banca Transilvania din Piteşti, pe numele mamei, Radu Mariana):

EUR  RO 33BTRLE URCRT 0350794201

RON RO 83BTRLR ONCRT 0350794201. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3