930 x122 grota rece

accident rutier

Șoferul care a întrat cu mașina în stâlp era mort de beat!

Update, ora 10:40, IPJ Argeș transmite: 

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Valea Iașului, din direcția Albeștii de Argeș spre Curtea de Argeș, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a parăsit partea carosabilă, întrând în coliziune cu un stâlp.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultată că bărbatul în cauză, care se afla singur în autoturism, era sub influența alcoolului.

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde, pe lângă acordarea de îngrijiri medicale, având în vedere că valoarea alcoolemiei era peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului i-au fost recoltare probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”

Update, ora 09:25, IPJ Argeș transmite:

„Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș desfășoară cercetări.

Din primele verificări rezultă că bărbatul care conducea autoturismul se află sub influența alcoolului.

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri și recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.”

Update, ora 09:08, ISU Argeș transmite:

„O singură victimă de sex masculin, care a suferit leziuni ușoare.”

Știrea inițială, ora 09:01 – Accident în Argeș! A intrat cu mașina într-un stâlp!

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs în comuna Valea Iașului.

Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de beton.

În urma evenimentului rutier ar exista o victimă.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, iar un echipaj al SAJ intervine pentru a acorda îngrijiri medicale la nevoie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90