New Profesional Consult 930 x 122

    fotbal-player

    CS Mioveni, înfrângere cu Damila

    CS Mioveni a pierdut meciul jucat astăzi în deplasare la Damila Măciuca. Vâlcenii au învins cu 2-1 (0-0).

    Scorul a fost deschis de Damila, în minutul 48, prin Pârvulescu. Argeșenii au egalat în minutul 57, grație reușitei lui Arnăutu. Gazdele au obținut victoria către finalul partidei, marcând în minutul 82 prin Lircă. Din minutul 41, CS Mioveni a jucat în 10 oameni, Marius Pasăre fiind eliminat de pe teren pentru cumul de cartonașe galbene. Meciul s-a disputat în cadrul etapei cu numărul 23 a seriei a doua a Ligii II.

    Iată și celelalte rezultate: FCM Târgu Mureş – FC Maramureş 3-1, FC Argeş Piteşti – FC Bihor Oradea 2-2, Luceafărul Oradea – ACS Poli Timişoara 0-1, FC Olt – Unirea Alba Iulia 3-0 (la „masa verde”, Unirea retrăgându-se din campionat după tur). Din această etapă a mai rămas de jucat mâine partida CSM Râmnicu Vâlcea – FC UTA Arad. În fruntea clasamentului, cu 37 de puncte, se află Corona Brașov. CS Mioveni este pe locul 6, cu 24 de puncte, în timp ce FC Argeș ocupă locul 10 (dintre cele 12 echipe care au mai rămas în competiție), cu 21 de puncte.  

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3