New Profesional Consult 930 x 122

    minge

    FC Argeș a pierdut două puncte mari pe teren propriu!

    Într-o partidă disputată astăzi pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, FC Argeș a remizat cu FC Bihor, scor 2-2 (la pauză 2-1).

    Primii care au punctat pe tabela de marcaj au fost piteștenii, în minutul 6, prin Dulcea. Bihorenii au egalat în minutul 26. Autorul golului: Markus. Doar un minut mai târziu, același Dulcea aduce din nou FC Argeș în avantaj, 2-1. La puțin timp după pauză, în minutul 47, FC Bihor a stabilit scorul final. Markus a înscris din lovitură de pedeapsă. Meciul a contat pentru etapa a 23-a a seriei a doua a Ligii II la fotbal.

    Înaintea partidei de azi, FC Argeș se afla pe locul 10 în clasament, cu 20 de puncte, la doar 6 puncte distanță de ocupanta ultimului loc, FC Olt. FC Bihor era pe locul 5, cu 28 de puncte. Piteștenii au pierdut două puncte mari pe teren propriu. FC Argeș a intrat, practic, în zona „nisipurilor mișcătoare”, acolo unde se dă lupta pentru evitarea retrogradării. Amintim că etapa trecută FC Argeș a pierdut în deplasare la FC Maramureș.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90