NOR CURIER 930X122

    minge

    FC Argeș, eșec în etapa a 22-a

    FC Argeș a pierdut meciul jucat astăzi în cadrul etapei a 22-a, seria a doua, a Ligii II la fotbal. Piteștenii au fost învinși în deplasare de FC Maramureș cu 2-1.

    FC Argeș a condus la pauză cu 1-0, după golul înscris în minutul 25 de Cârstea. Maramureșenii au egalat la începutul reprizei a doua, în minutul 56, prin Bițiș, din lovitură de la 11 metri. Golul victoriei pentru FC Maramureș a fost marcat de Tanasă, în minutul 71.

    Într-un alt meci din aceeași serie, CS Mioveni a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu FC Olt. Primii care au marcat au fost oaspeții, în minutul 3, prin Firțulescu. Argeșenii au egalat la puțin timp după aceea, Dragalina marcând în minutul 15 din lovitură de pedeapsă. În minutul 39, oltenii au preluat iarăși conducerea, printr-un gol care l-a avut autor pe Matei. CS Mioveni a egalat abia în minutul 78, prin reușita lui Vintilă.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90