NOR CURIER 930X122

    fc_arges

    FC Argeș, victorie după un meci de pomină!

    FC Argeș a obținut toate cele trei puncte puse în joc în partida de astăzi cu FCM Târgu-Mureș. Alb-violeții s-au impus pe teren propriu cu 2-1 (1-0 la pauză).

    Golurile piteștenilor au fost marcate de Adrian Voicu și de Rover Cârstea. Unicul gol al mureșenilor, care au egalat în minutul 75, l-a avut ca autor pe Ilie Iordache, din penalty. Spre sfârșitul meciului, la scorul de 2-1, FCM Târgu-Mureș a ratat un alt penalty, prin Călin Cristea.

    De la ambele echipe a fost eliminat câte un jucător: în minutul 40, căpitanul mureșenilor, Lorand Szilagy, a primit cartonaș roșu direct pentru un fault, echilibrul numeric fiind restabilit în minutul 76 prin eliminarea piteșteanului Monel Cârstoiu, care a primit un al doilea galben, tot pentru fault.

    Meciul de astăzi de pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești a contat pentru etapa cu numărul 19 a Ligii II.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3