930×122 CAPRA 5

campioana

LA DOAR 14 ANI, VICECAMPIOANĂ MONDIALĂ LA KARATE

Raluca Maria Popescu este încă una dintre tinerele talentate ale judeţului nostru. Are 14 ani, este elevă la Şcoala Gimnazială ,,Alexandru Davila’’ şi încă de acum 6 ani desluşeşte tainele karatelor la Clubul Sportiv ,,Impression 2’’. În acest moment deţine centura maro cu tresă neagră şi numeroase titluri de campioană.

Citiți și: Se fac angajări! Penitenciarul Mioveni anunță concursuri

,,Sunt de două ori vicecampioană mondială, de 4 ori campioană naţională şi am obţinut o mulţime de premii importante până acum. Este un sport foarte dificil, trebuie să te antrenezi în fiecare zi pentru a putea urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, uneori te mai şi accidentezi, eu mi-am luxat piciorul. Cu toate acestea nu mi-am dorit niciodată să renunţ. Îmi doresc tare mult să ajung campioană mondială şi nu o să mă opresc până nu reuşesc.

Pentru mine acest sport este un stil de viaţă, face parte din mine şi dacă aş putea să dau timpul înapoi tot pe acesta l-aş alege.’’, spune Raluca.

Citiți și: Instituție din subordinea Primăriei Pitești face angajări

Până a ajunge la karate, Raluca a practicat şi judo, dans şi volei, însă niciunul nu a atras-o suficient. (Foto: Facebook Raluca Maria)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90