NOR CURIER 930X122

campionatul mondial

SE CAUTĂ HOTEL!

Se caută hotel! După cum v-am informat, în perioada 27 – 30 iulie 2017 la baza nautică de la Bascov – Budeasa se va desfășura Campionatul Mondial de kaiac-canoe pentru juniori și tineret U23.

Citiți și: Doliu în lumea sportului! Un mare campion român a încetat din viață

Peste 1.600 de sportivi şi alți delegaţi din mai bine de 60 de ţări vor fi prezenţi la eveniment, astfel încât este nevoie de o capacitate sporită de cazare. Federaţia Română de profil se află în „alertă” şi caută locuri de cazare în Piteşti, locuri pe care le găseşte cu greu.

Unele unităţi hoteliere nu corespund cerinţelor de confort pentru a găzdui delegaţii internaţionale oficiale.

Citiți și: A SCĂZUT NUMĂRUL TURIȘTILOR STRĂINI ÎN ARGEȘ

Deşi în Piteşti numărul de hoteluri este relativ mare, capacitatea de cazare e insuficientă la standardele unei competiţii internaţionale de anvergură, problemă pe care autorităţile au mai avut-o şi cu alte prilejuri similare.

Amănunte despre Campionatul Mondial de kaiac-canoe pentru juniori și tineret U23 care va avea loc în județul Argeș, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90