930×122 CAPRA 5

cs dacia mioveni 2012

Victorina Bora este noul antrenor al echipei de handbal CS Dacia Mioveni 2012!

Victorina Bora este noul antrenor al echipei de handbal CS Dacia Mioveni 2012!

Citiți și: Programul instituțiilor din Mioveni, în minivacanța de Rusalii

Singura doamnă în postură de antrenor principal din Liga Națională de Handbal Feminin a ajuns la un acord cu CS Dacia Mioveni 2012 și va conduce de pe banca tehnică echipa de handbal.

Fostă jucătoare de succes, cu peste 100 de selecții la echipa națională, câștigătoare a 5 titluri de campioană cu Oltchim, Victorina Bora a jucat handbal la CFR Craiova, Rapid București, Kometal Skopje, Șuiorul Baia Mare, Messina și SCM Craiova.

Citiți și: Acțiune de ecologizare la Mioveni

În calitate de antrenor, Victorina Bora a pregătit CSM Slatina vreme de aproape 7 ani, SCM Craiova, Terom Iași, Unirea Slobozia și CNE Râmnicu Vâlcea.

”Am venit la Dacia Mioveni pentru că am văzut aici dorința de performanță în handbal și am înțeles că Mioveniul nu doar că vrea, dar și poate, pentru că a creat o infrastructură locală ce oferă condiții foarte bune de pregătire și de desfășurare a meciurilor.

Am mai văzut un public entuziast, care vine să vadă handbal și se atașează de echipa orașului. Îmi plac provocările și cred că putem face o echipă puternică la Mioveni”, a spus Bora.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90