New Profesional Consult 930 x 122

caini

Știai că există așa ceva? Sanctuar pentru câini în Argeș!

Știai că există așa ceva? Sanctuar pentru câini în Argeș!

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de câini!

Ieri, 4 mai, la adăpostul pentru câini de la Smeura, comuna argeșeană Moșoaia, administrat de o fundație germană, a avut loc un eveniment special.

Lângă adăpost (cel mai mare din lume care adăpostește acum 6.300 de patrupede!) s-a deschis, în pădure, un sanctuar pentru câini.

Citiți și: Asigurare obligatorie pentru câini

Deocamdată, dintre cele patru padocuri amenajate, doar trei sunt funcționale: pentru câini bătrâni, pentru câini agresivi, care nu pot fi adoptați, și pentru câini cu probleme de sănătate sau care sunt sfioși în relația cu oamenii.

În total, 240 de câini sunt în aceste padocuri unde au spații largi, căsuțe impermeabile, echipamente pentru joacă etc.

Conform conducerii fundației, este un proiect unicat la nivelul Europei.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Ha, ha, ha, sanctuar pentru caini? SANCTUÁR s. n. loc într-un templu sau într-o biserică consacrat ceremoniilor religioase; altar, loc sfânt. ◊ (fig.) loc inviolabil. (< lat. sanctuarium, fr. sanctuaire)
    In viata mea n-am crezut c-o s-o aud si p-asta, s-a construit ceva unde sunt adusi cainii sa se roage…

  • Un cetatean spune:

    Si as mai zice un ha, ha, ha, dar mi-a pierit cheful de ras cand am vazut cum in padure a fost acoperita si sufocata vegetatia din zona cu pietris pentru ca nu cumva cainii sa umble prin noroaie. Ma intreb, nu cumva, dupa un timp, dupa ce se usuca si copacii sufocati de pietris, aceasta zona de padure va fi scoasa din regimul silvic si in locul „sanctuarului” ne vom trezi cu frumoase proiecte imobiliare ale baietilor destepti? Stiti voi, baieti suficient de destepti sa fie sponsori pentru caini…
    (ps – nu am nimic cu cainii, dimpotriva! dar…)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90