EcoMoto 930×122

lumini

STINGE LUMINA SÂMBĂTĂ! „ORA PĂMÂNTULUI”, DIN NOU ÎN PITEŞTI!

Sâmbătă, 29 martie, municipiul Piteşti li se va alătura oraşelor din România care vor lua parte la evenimentul „Ora pământului” („Earth Hour”).

Citiți și: Alertă de furtună geomagnetică! Se întâmplă azi!

În ziua menţionată între orele 20:30 şi 21:30 se vor stinge luminile în zona centrală a oraşului, iar în faţa Primăriei se va scrie cu ajutorul lumânărilor „Ora Pământului 2014”. La acţiune vor participa reprezentanţi ai Primăriei, precum şi elevi din școlile și colegiile din oraș. „Instituţiile publice, companiile private şi locuitorii municipiului Piteşti sunt invitaţi să stingă lumina şi iluminatul ambiental/arhitectural la clădirile pe care le deţin”, anunţă Primăria Piteşti.

„Ora Pământului”, cea mai mare manifestare voluntară de mediu din istorie, continuă tradiţia stingerii luminilor în mod simbolic și se constituie pentru instituţii, organizaţii şi cetăţeni într-o nouă oportunitate de a-şi arăta preocuparea pentru mediu şi capacitatea de mobilizare.

Citiți și: Ce și-a montat un șmecheraș cu BMW pentru a ieși în evidență pe stradă!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3