Donaris 930 x 122

amenda

100.000 DE LEI AMENDĂ LA UN CENTRU DE COLECTARE DE DEȘEURI DIN ARGEȘ

Polițiștii din localitate și jandarmi de la Inspectoratul Județean au făcut o razie în comuna argeșeană Slobozia la centre de colectare de deșeuri de metale.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

La punctul de lucru al unei societăți comerciale polițiștii și jandarmii au găsit 3 motoare electrice în greutate totală de 45 de kilograme și 15 kilograme de conductori electrici în privința cărora proprietarul nu avea documente de proveniență. Cu alte cuvinte, erau furate. În plus, potrivit legii, centrul de colectare nu avea voie să cumpere astfel de materiale, achiziționarea lor fiind interzisă.

Administratorul societăţii a primit o amendă usturătoare: 100.000 de lei.

Citiți și: Se schimbă Codul Rutier! Noi amenzi!

De asemenea, întreaga cantitate de 60 de kilograme de materiale neferoase a fost confiscată. Mai departe, autoritățile vor propune în acest caz anularea autorizației de mediu, adică suspendarea activității centrului de colectare din Slobozia.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3