New Profesional Consult 930 x 122

pnl arges

„Actor mărunt într-un scenariu prost. Face jocul altor personaje. Mască ipocrită!”

PNL Argeș despre Tofan: „Actor mărunt într-un scenariu prost. Face jocul altor personaje. Mască ipocrită!”

Citiți și: Coteț, „gând rău” pentru Gentea. Iar Gorghiu „avertizează” jurnaliștii la conferință

După ce ieri dimineață PNL Pitești, prin vocea lui Mihai Coteț a convocat o ședință „ordinară” a Biroului Politic Local al PNL, pentru a se discuta comportamenul din ultimul timp al viceprimarului Gelu Tofan, aseară, începând cu ora 18.00, membrii s-au reunit pentru „pedepsirea” acestuia.

De unde a început totul, AICI – Pitești: „Cel mai bun candidat pentru PNL în 2024 este Cristian Gentea (PSD)!”

Citiți și: Miuțescu reacționează : ”Mi-a fost reținut telefonul mobil de către polițiști judiciari”

Iată ce transmitea ieri dimineață PNL  – Pitești: Tofan transpiră! Gorghiu și Coteț vor să-l „execute” din funcția de viceprimar

Concluzia

Comunicat de presă – PNL Argeș

„În PNL funcționează democrația și spiritul liber. Susținem dreptul la opinie și la liberă exprimare. Însă nu agreăm și nu susținem atacurile directe sau indirecte la adresa colegilor, atitudinile subversive care sunt îndreptate împotriva partidului sau înțelegerile ascunse în afara agendei oficiale a filialei.

„A adus prejudicii de imagine”

Din păcate, prin atitudinea sa publică și prin luările de poziție, domnul Gelu Tofan a adus prejudicii de imagine Partidului Național Liberal și a creat o falie adâncă de comunicare între domnia sa și PNL Pitești.

Domnul Tofan a refuzat în mod repetat și constant dialogul cu Biroul Politic Local și cu consilierii locali liberali, “încălcând astfel obligațiile prevăzute de art. 25 lit. c, d, și f din Statutul PNL”.

„Urmărește strict interese personale”

Prin refuzul unui dialog cu organismele statutare și prin faptul că a impus o agendă publică individuală, separată de cea a partidului, ne gândim că domnia urmărește strict interese personale și totodată face jocul altor personaje, din afara PNL.

Domnul Tofan, prin acțiunile sale, a încercat să șubrezească organizația municipală, aidoma celor care au întors de curând spatele liberalismului. Domnia sa dovedește că nu a reușit să se adapteze la realitatea noului PNL și trăiește într-un trecut care a adus multe deservicii liberalismului argeșean.

„Mască ipocrită”

Toate acțiunile domniei sale, ascunse sub masca ipocrită a interesului pentru piteșteni au făcut doar să arate că este un actor mărunt într-un scenariu prost, o unealtă pe care adversarii noștri o folosesc tocmai împotriva PNL.

Dacă domnul Gelu Tofan nu se simte confortabil în această echipă ar trebui să pășească spre cei din partea cărora primește lumină. Politica se face prin asumare, consens și voință individuală. Nimeni nu este ținut cu forța într-un partid.

Indiferent de evoluția politică a acestui subiect, îi asigurăm pe piteșteni că toți consilierii locali municipali își continuă activitatea administrativă și susțin toate proiectele care privesc dezvoltarea Piteștiului, cu precădere construirea unui spital municipal nou, crearea parcului industrial și transformarea parcului Trivale în arie protejată.

Nu ne interesează scandalurile, lupta pentru imagine, vrem doar o administrație curată pentru piteșteni.

PNL, blând cu Tofan

Astfel, ca urmare a comportamentului public adoptat de domnul Gelu Tofan în ultima perioadă, astăzi, în cadrul ședinței BPL al PNL Pitești a fost luată în discuție atitudinea sa.

Conform Statutului PNL, în funcție de gravitatea faptei, se pot aplica membrilor diferite sancțiuni. Astfel, într-o primă etapă, conducerea PNL Pitești a decis să îl sancționeze pe domnul Gelu Tofan cu avertisment, conform Art. 26, lit b.” transmite Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90