EcoMoto 930×122

apa

ACUM: INUNDAȚII LA CASE ȘI FIRME DIN PITEȘTI

Acum: Inundații la case și firme din Pitești. Echipaje de pompieri acționează la această oră pentru evacuarea apei din beciurile unor case și sedii de societăți comerciale din Pitești.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Clădirile sunt situate în Prundu Mic, pe bulevardul Frații Golești și pe strada I.L. Caragiale, în Craiovei.

Proprietarii au cerut sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș după ce beciurile le-au fost inundate ca urmare a ploilor abundente de ieri (AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

În urma precipitațiilor abundente de ieri, în municipiul Pitești, orașul Ștefănești și comuna Bradu mai multe locuințe, curți, străzi, instituții publice și sedii de operatori economici au fost inundate.

ISU Argeș a acționat cu motopompe pentru evacuarea apei din zonele inundate și înlăturarea urmărilor inundațiilor, astfel (click pe imagini pentru mărire):

(Foto: descriptiv – ieri a fost potop pe străzile Piteștiului) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90