930×122 CAPRA 5

hidrologie

ALERTĂ ÎN ARGEȘ! PERICOL DE VIITURI!

Autoritățile au emis o avertizare hidrologică de cod galben. Avertizarea, emisă de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, intră în vigoare diseară, la ora 20, și este valabilă până luni, 25 august, la ora 9.

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

În ceea ce privește județul Argeș sunt vizate bazinele superioare ale râurilor Vedea și Teleorman și Argeșul superior și afluenții săi din județul nostru. În perioada menționată se vor produce scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe cursurile de apă mici (având ca efect posibile inundații locale) și creșteri de debite și niveluri pe râurile precizate, cu depășiri ale cotelor de atenție. Agenția Națională de Meteorologie a anunțat pentru acest weekend ploi torențiale.

Amintim că la sfârșitul lunii trecute Argeșul s-a confruntat cu inundații în care au murit doi oameni (luați de viitură). Sute de persoane au fost evacuate și sute de case, afectate

Citiți și: Atenție: Anunț de vreme severă IMEDIATĂ! Ce se întâmplă!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3