EcoMoto 930×122

accidente

Argeș. Accidente în lanț! Patru mașini implicate!

Argeș. Accidente în lanț! Patru mașini implicate!

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

În aceste momente, pompierii argeșeni intervin în cazul a două accidente rutiere.

Pe de o parte, un accident s-a produs în municipiul Pitești, strada Lânăriei, în care a fost implicat un singur autoturism. Intervin pompierii de la Detașamentul Bradu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Citiți și: Atenție! Poliția va putea imobiliza mașinile în aceste situații!

Al doilea accident s-a produs în localitatea Schitu Golești, unde au fost implicate trei autoturisme. Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

La accidentul din municipiul Pitești, strada Lânăriei, paramedicii SMURD au asistat o victimă de sex masculin, în vârstă de 22 de ani, care a suferit un traumatism cranio facial. Nu a fost necesar transportul la spital.

În ceea ce privește evenimentul din comuna Schitu-Golești, a fost monitorizată o persoană de sex masculin în vârstă de 26 de ani care acuza dureri la nivelul umărului. Nu a fost necesar transportul la spital.

Foto principală: Descriptiv

Foto interior: ISI Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90