NOR CURIER 930X122

amenda

Argeș: Firmă de maxi-taxi, amendată

Argeș: Firmă de maxi-taxi, amendată

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, au desfășurat o activitate  pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite în domeniul transportului de persoane în regim de maxi-taxi.

Au fost verificate societăți comerciale de profil care desfășoară activități de transport persoane pe ruta Pitești – Curtea de Argeș.

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

În urma celor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.500 de lei pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 28/1999R, privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, fiind dispusă măsura complementară a confiscării sumei de 218 lei care nu a putut fi justificată cu documente.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3