New Profesional Consult 930 x 122

carantină

ARGEȘ: TÂNĂRĂ ÎN IZOLARE, PRINSĂ LA PLIMBARE CU MAȘINA. EA ȘI 2 BĂRBAȚI, AMENDAȚI ȘI DUȘI ÎN CARANTINĂ

Instituția Prefectului informează: „În ziua de 4 aprilie 2020, poliţiştii argeşeni au depistat un autoturism în care se aflau o tânără de 18 ani care avea stabilită măsura izolării la domiciliu, iar în acelaşi autoturism, împreună cu aceasta, se mai aflau doi bărbaţi, de 24 şi 25 de ani.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Ca urmare a încălcării măsurii de izolare la domiciliu, a fost dispusă introducerea în carantină instituţionalizată faţă de tânăra care nu a respectat măsura iniţială.

De asemenea, în urma verificărilor, reprezentanţii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeş au dispus aceeaşi măsură, de introducere în carantină instituţionalizată, şi pentru cele două persoane cu care aceasta a fost depistată.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Toate cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional de poliţişti cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor specifice stării de urgenţă”.

Referitor la acest caz, Biroul de presă al Poliției Argeș precizează suplimentar că tânăra a fost prinsă în urma unei sesizări pe care polițiștii au primit-o de la un bărbat revenit recent în România din străinătate și care se afla împreună cu fata în izolare la domiciliu. Bărbatul (soțul tinerei) a anunțat Poliția că tânăra a ieșit din locuință.

Invocând că nu vor să răspândească panica, autoritățile nu precizează localitatea în care s-a produs incidentul. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3