Donaris 930 x 122

caniculă

ARGEȘUL FIERBE. VEȘTI DE LA METEOROLOGI

Argeșul fierbe. Vești de la meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, valabile până duminică, 19 august 2018.

Citiți și: În următoarele săptămâni se va întâmpla ceva surprinzător!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, vremea va fi călduroasă pe tot parcursul intervalului de prognoză, mai ales în prima parte și după data de 13 august, atunci când media temperaturilor maxime diurne se va situa în jurul valorii de 33 de grade Celsius, aproape de pragul de caniculă.

În rest, temperaturile maxime vor fi de aproximativ 31 de grade.

Citiți și: Argeș. Alertă! Două zile extreme, temperaturi critice

Minimele termice nocturne vor fi în creștere în primele zile, când se vor atinge medii de 17…18 grade, apoi vor marca o ușoară scădere, până în jurul valorii de 15 grade pe 12 și 13 august, pentru ca ulterior să crească din nou, până spre finalul celei de a doua săptămâni de prognoză, spre valoarea de 18 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată pe 7 august și în zilele de 17 și 18 august, dar cu ploi slabe, pe arii restrânse, potrivit estimărilor de vreme date publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3