New Profesional Consult 930 x 122

exercițiu

ARGEȘUL MOBILIZEAZĂ REZERVIȘTII

În perioada 29 octombrie-1 noiembrie 2019, în judeţele Argeş şi Braşov se desfăşoară un exerciţiu de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii populaţiei, economiei şi a teritoriului pentru apărare.

Citiți și: Angajări la SRI! Ce condiții trebuie să îndeplinești

Exerciţiul este condus de Ministerul Apărării Naţionale (MApN), în cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.), Serviciul Român de Informaţii (SRI) şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS).

Pe perioada exerciţiului, rezerviştii cuprinşi în planurile de mobilizare sunt chemaţi la unităţile militare, pe durata a două-trei ore, „în vederea desfăşurării unor activităţi specifice de pregătire şi actualizare a datelor de evidenţă militară, potrivit prevederilor legislative”, ne informează Instituția Prefectului.

Citiți și: INDIGNAREA UNEI ELEVE DE LA „ODOBESCU” DUPĂ SCHIMBAREA REGULILOR ADMITERII LA ACADEMIILE MILITARE

Exerciţiile de acest tip sunt planificate și organizate periodic în toate judeţele ţării, în baza „Planului verificării stadiului pregătirii populaţiei, economiei şi teritoriului pentru apărare prin exerciţii şi antrenamente de mobilizare”, aprobat de Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) în anul premergător desfăşurării acestora.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441