Donaris 930 x 122

arhitecti

ARHITECȚII ȘTIU SĂ ȘI PICTEZE! O EXPOZIȚIE CARE MERITĂ VĂZUTĂ!

Muzeul Judeţean, în parteneriat cu filiala teritorială Argeş a Ordinului Arhitecţilor din România, organizează expoziţia de fotografie, grafică şi pictură “Arhitectura-Arta”.

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

Vernisajul va avea loc astăzi, cu începere de la ora 13. Vor fi expuse lucrări ale arhitecților Nicolae Ernst, Maria Mulțescu, Jean Andrei, Gabriela Mirion, Eugeniu Ivănescu, Terezia Tranculov, Bogdan Aleca, Mihaela Eliza Buzilă și Cristina Călin. Expoziția va fi găzduită de Galeria Națională de Artă Naivă (Pitești, bulevardul Eroilor) până pe 13 martie, putând fi vizitată zilnic, de marţi până duminică inclusiv, între orele 9 și 17.

Este o expoziție pe care v-o recomandăm. Cu atât mai mult cu cât, cel puțin în Pitești, nu des se întâmplă ca mai mulți arhitecți să-și adune lucrările artistice sub „cupola” aceleiași expoziții.

Citiți și: De 1 iunie, expoziție dedicată copiilor și adolescenților la Memorialul Închisoarea Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3