Donaris 930 x 122

pompieri

ATAC DE PANICĂ LA ȘCOALA „MATEI BASARAB”

Atac de panică la Școala „Matei Basarab”. După cum v-am informat, pompierii și SMURD au intervenit în această dimineață la Școala Gimnazială nr. 19 „Matei Basarab” din cartierul piteștean Găvana. Intervenția a fost solicitată în urma unui scurtcircuit la un tablou electric din corpul vechi al clădirii, scurtcircuit care a provocat fum.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Până la venirea echipajelor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș (un echipaj SMURD şi un altul cu o autospecială cu apă şi spumă), profesorii au evacuat sute de elevi, care au fost mutați din corpul vechi în cel nou, recent inaugurat. Cadrele didactice și personalul școlii au avut un comportament exemplar, dovadă că exercițiile ISU făcute în urmă nu cu mult timp la „Matei Basarab” au fost bine învățate. O elevă în vârstă de 13 ani a suferit un atac de panică, primind ajutor de la echipajul SMURD. Eleva avea antecedente medicale de acest gen.

Problema de la tabloul electric a fost rezolvată de personalul școlii, înainte de venirea pompierilor. Elevii și profesorii au revenit la cursuri. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90