930×122 CAPRA 5

aurolaci

AUROLACII DE LA FORTUNA, UN COŞMAR PENTRU OAMENII CIVILIZAŢI!

Nu au nicio vină că au ajuns oameni ai străzii, fiind abandonați, cei mai mulți, încă de la naștere de către mamele lor.

Citiți și: Pitești: “Aurolacii”, spectacol grotesc în fiecare zi în zona Pasajului Magnolia

Comportamentul celor numiți „aurolaci” lasă însă foarte mult de dorit, iar o vină o au și autoritățile locale care nu reușesc să ia măsuri de integrare și protecție a acestor oameni ai străzii, dar și a celorlalți cetățeni. Este și cazul „aurolacilor” care își fac veacul în zona blocului Fortuna și a Casei Sindicatelor. Aceștia au devenit un adevărat coșmar pentru angajații firmelor care își deasfășoară aici activitatea (distribuție presă, farmacii, restaurant, optică medicală, sală de jocuri, agenție de turism, florării, magazin alimentar, plus câțiva comercianți ambulanți.

„Sunt vreo 20 care stau pe aici. Unde mănâncă, acolo își fac și nevoile. Nu sunt eu obligată să îi văd cum își fac nevoile în plin centrul orașului, cum se droghează și cum vorbesc ca la ușa cortului. Nu mai putem din cauza lor, e un coșmar. Ar trebui mutați de aici, duși undeva, dar vedem că nimeni nu se preocupă de acest aspect”, ne-a spus o angajată a unei firme din zonă, spusele sale fiind întărite și de alți salariați.

Citiți și: (VIDEO) INTERVENȚIE SMURD LA FARMACIA DONA DE LA FORTUNA

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3