930×122 CAPRA 5

băiat

politia

BĂIATUL DE 15 ANI ÎMPUȘCAT ÎN CAP A IEȘIT DIN OPERAȚIE! CITEȘTE DETALII ÎN EXCLUSIVITATE!

Operația la care a fost supus minorul în vârstă de 15 ani împușcat în cap s-a încheiat cu bine.

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

Potrivit unor surse medicale, băiatului i-au fost extrase o alică și mai multe fragmente de os care au rezultat din împușcare. Minorul se află acum la Terapie Intensivă, sub anestezie. Intervenția chirurgicală a fost realizată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești de o echipă condusă de reputatul medic neurochirurg Mihai Popescu.

În paralel Poliția anchetează circumstanțele care au condus la acest incident grav, tatăl copilului fiind audiat. Surse judiciare spun că pușca cu aer comprimat care a provocat tragedia ar fi fost ținută de tatăl minorului în rastel, închisă. Numai că băiatul ar fi știut unde sunt puse cheile și aseară, în lipsa părintelui, ar fi deschis rastelul, luând arma. Ulterior, aceasta s-ar fi declanșat accidental, rănind copilul în cap. Anchetatorii vor stabili și motivul pentru care minorul a luat arma, dacă a fost din teribilism și curiozitate sau din altă cauză. Amintim că tatăl, care deține arma legal, și băiatul său locuiesc în comuna argeșeană Mozăceni. Minorul a fost adus la spital chiar de tatăl lui. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Au băut, s-au luat la ceartă și s-au împușcat!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90