930X122 MAIA

călușari

CĂLUŞARII DIN STOLNICI VOR ÎN CARTEA RECORDURILOR

Căluşarii din Stolnici vor în Cartea Recordurilor. După cum v-am informat, în comuna Stolnici sunt în toi pregătirile pentru cea de-a 29-a ediţie a Festivalului căluşului argeşean (amănunte și programul, AICI).

Citiți și: FOTO: CĂLUȘARII, PRIMIȚI CU BUCURIE DE LOCALNICII DIN BÂRLA

Primarul comunei, Sevastian Pupăză Roşu, declară pentru ePitești că mai mulţi căluşari din localitatea pe care o conduce au şi o ţintă ambiţioasă în acest an: să intre în Cartea Recordurilor.

Potrivit primarului, 18 călușari din Stolnici vor fi prezenți în luna iunie în Slatina la Festivalul căluşul românesc, ocazie cu care alături de alți 1.000 de căluşari din întreaga ţară vor încerca să intre în Cartea Recordurilor cu un dans uriaș ca număr de participanți.

Citiți și: DANSATORII DIN BÂRLA, PREMIAȚI

Dansul simultan al celor 1.000 de călușari (adulți și copii) este programat pentru seara zilei de 7 iunie, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din centrul acestui municipiu. Festivalul din Slatina se va desfășura între 6 și 9 iunie 2017 și va fi precedat de un mic festival căluşăresc în Dobroteasa, în duminica de Rusalii (5 iunie). (Sursă foto – descriptiv: indiscret.ro)

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3