New Profesional Consult 930 x 122

festivalul călușului argeșean

(VIDEO) CĂLUȘARII AU FĂCUT SPECTACOL LA STOLNICI

Călușarii au făcut spectacol la Stolnici. În comuna argeșeană Stolnici a avut loc aseară cea de-a 29-a ediţie a Festivalului călușului argeșean. Formațiile de călușari care și-au dat concursul au făcut un adevărat spectacol, animând atmosfera.

Citiți și: Argeș. Un infractor i-a intrat în curte și ce a urmat este caz penal!

Au participat formaţia de căluşari a Casei de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov, formaţia de căluşari „Mugurelul” a Casei de Cultură Costeşti, formaţia „Ilie Martin” din Coloneşti, judeţul Olt, formaţia din comuna Sîrbii Măgura, judeţul Olt, formaţia „Muguraşi” din comuna Optaşi, judeţul Olt, formaţiile de căluşari ale căminelor culturale din comunele argeşene Hârseşti, Bârla, Lunca Corbului și Ungheni, ansamblul profesionist „Dorul” din Pitești şi căluşarii din Stolnici (formaţie patronată de asociaţia „Căluşăreii” şi Primăria comunei Stolnici).

Citiți și: ȘOFER DIN ARGEȘ, ANI DE PUȘCĂRIE

Călușarii din comuna Stolnici vor participa la începutul lunii iunie la Festivalul călușului românesc, festival care se va desfășura în Slatina, precizează primarul localității, Sevastian Pupăză Roșu, pentru ePitești (amănunte, AICI).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90