Donaris 930 x 122

festivalul călușului argeșean

(VIDEO) CĂLUȘARII AU FĂCUT SPECTACOL LA STOLNICI

Călușarii au făcut spectacol la Stolnici. În comuna argeșeană Stolnici a avut loc aseară cea de-a 29-a ediţie a Festivalului călușului argeșean. Formațiile de călușari care și-au dat concursul au făcut un adevărat spectacol, animând atmosfera.

Citiți și: INCOMPETENȚĂ SAU REA-VOINȚĂ? NAVETA PROFESORILOR, NEPLĂTITĂ ÎN VEDEA. DE CE LA ALȚII SE POATE, DOMNULE PRIMAR?

Au participat formaţia de căluşari a Casei de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov, formaţia de căluşari „Mugurelul” a Casei de Cultură Costeşti, formaţia „Ilie Martin” din Coloneşti, judeţul Olt, formaţia din comuna Sîrbii Măgura, judeţul Olt, formaţia „Muguraşi” din comuna Optaşi, judeţul Olt, formaţiile de căluşari ale căminelor culturale din comunele argeşene Hârseşti, Bârla, Lunca Corbului și Ungheni, ansamblul profesionist „Dorul” din Pitești şi căluşarii din Stolnici (formaţie patronată de asociaţia „Căluşăreii” şi Primăria comunei Stolnici).

Citiți și: UPDATE: MICROBUZ CU MUNCITORI DE LA LEONI, RĂSTURNAT

Călușarii din comuna Stolnici vor participa la începutul lunii iunie la Festivalul călușului românesc, festival care se va desfășura în Slatina, precizează primarul localității, Sevastian Pupăză Roșu, pentru ePitești (amănunte, AICI).

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90