Posada 930 x 122

accident feroviar

UPDATE: ACCIDENT FEROVIAR. LOVIT DE TREN

UPDATE (Ora 21.30) Bărbatul a decedat, transmite Poliția argeșeană.

Citiți și: ACCIDENT GRAV. VICTIMĂ ÎNCARCERATĂ

UPDATE (Ora 19.30) Poliția Argeș precizează că trenul IR 1893 circula pe direcția București – Craiova. Bărbatul (în vârstă de 80 de ani, din comuna Stolnici), ar fi fost așezat pe linia de cale ferată.

În momentul în care a auzit semnalele sonore ale trenului, ar fi încercat să se ridice. A fost, însă, acroșat de tren și aruncat la câțiva metri distanță. Traficul feroviar a fost blocat aproximativ o oră și jumătate.

Citiți și: ARGEȘ: MUȘCĂTURĂ FATALĂ. BĂRBAT DECEDAT

Poliția a decshis o anchetă.

UPDATE (Ora 17.55) Bărbatul are aproximativ 80 de ani. Este intubat și ventilat mecanic. Va fi transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

UPDATE (Ora 17:05): Bărbatul se află în stare de inconștiență, suferind mai mule traumatisme. Prezintă, însă, funcții vitale, transmite ISU Argeș. Va fi transportat la spital. 

UPDATE (Ora 16:50): ISU Argeș precizează că circulația feroviară în zonă este oprită. Bărbatul este în viață. 

Acum: Accident feroviar. Lovit de tren. În urmă cu doar câteva minute, un bărbat a fost lovit de un tren Săgeata Albastră.

Accidentul feroviar a avut loc la o distanță de circa 1 kilometru de gara din comuna argeșeană Stolnici, către orașul Costești, ne precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Potrivit Poliției Argeș, trenul circula pe direcția București – Craiova.

La fața locului intervin echipaje cu o autospecială și cu două ambulanțe (una de la Serviciul Județean de specialitate și o alta SMURD de terapie intensivă mobilă). Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Posada 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066