930×122 CAPRA 5

accident feroviar

UPDATE: ACCIDENT FEROVIAR. LOVIT DE TREN

UPDATE (Ora 21.30) Bărbatul a decedat, transmite Poliția argeșeană.

Citiți și: Argeş: Accident feroviar. Un Logan a fost acroşat de tren

UPDATE (Ora 19.30) Poliția Argeș precizează că trenul IR 1893 circula pe direcția București – Craiova. Bărbatul (în vârstă de 80 de ani, din comuna Stolnici), ar fi fost așezat pe linia de cale ferată.

În momentul în care a auzit semnalele sonore ale trenului, ar fi încercat să se ridice. A fost, însă, acroșat de tren și aruncat la câțiva metri distanță. Traficul feroviar a fost blocat aproximativ o oră și jumătate.

Citiți și: Video: Copilaş de un an, fără aer la un dispensar din Piteşti

Poliția a decshis o anchetă.

UPDATE (Ora 17.55) Bărbatul are aproximativ 80 de ani. Este intubat și ventilat mecanic. Va fi transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

UPDATE (Ora 17:05): Bărbatul se află în stare de inconștiență, suferind mai mule traumatisme. Prezintă, însă, funcții vitale, transmite ISU Argeș. Va fi transportat la spital. 

UPDATE (Ora 16:50): ISU Argeș precizează că circulația feroviară în zonă este oprită. Bărbatul este în viață. 

Acum: Accident feroviar. Lovit de tren. În urmă cu doar câteva minute, un bărbat a fost lovit de un tren Săgeata Albastră.

Accidentul feroviar a avut loc la o distanță de circa 1 kilometru de gara din comuna argeșeană Stolnici, către orașul Costești, ne precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Potrivit Poliției Argeș, trenul circula pe direcția București – Craiova.

La fața locului intervin echipaje cu o autospecială și cu două ambulanțe (una de la Serviciul Județean de specialitate și o alta SMURD de terapie intensivă mobilă). Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3