SMART KIDS 930X122

alexandru văduva

BRAVO LUI! FOSTUL FOTOGRAF DE LA VIP ROOM, GEST DE NOTA 10!

Tânărul Alexandru Văduva, din orașul Mioveni, a fost fotograful clubului piteștean VIP ROOM. El este omul care aduce bucurie în sufletul unor copii dintr-o familie săracă din comuna argeșeană Stolnici.

Citiți și: Argeș. Un infractor i-a intrat în curte și ce a urmat este caz penal!

După ce în urmă cu câteva luni, în perioada Paştelui, a mers şi le-a adus micuților produse alimentare și jucării, Alexandru vrea să repete gestul. Prin urmare, în această săptămână va ajunge din nou la ei. Cu alimente, dar și cu rechizite pentru că se apropie noul an școlar. ,,Strângem fonduri pentru copiii la care am mai fost. Vrem să cumpărăm alimente şi rechizite pentru şcoală. Cei care doresc să se implice aştept să mă contacteze.’’, anunță Alexandru Văduva pe contul său de socializare.

Dacă vreți și puteţi, vă invităm și pe dumneavoastră să contribuiţi la acțiunea caritabilă inițiată de fostul fotograf de la VIP ROOM. (Foto: Facebook Alexandru Văduva)

Citiți și: ȘOFER DIN ARGEȘ, ANI DE PUȘCĂRIE

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3