EcoMoto 930×122

autocamioane

CAZUL SPĂRGĂTORILOR DE AUTOCAMIOANE: ÎNCĂ UN SUSPECT REȚINUT

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeș au continuat cercetările în cazul spargerilor din perioada ianuarie-aprilie 2015 de autocamioane staționate în parcarea situată la kilometrul 80 de pe autostrada București-Pitești.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Pe lângă cei trei suspecți din comuna Teiu deja reținuți, Poliția a mai prins încă un individ care ar fi participat la spargeri: un argeșean în vârstă de 30 de ani din comuna Negrași.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Topoloveni cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

Amintim că dosarul vizează mai multe furturi de mărfuri și combustibil. Detalii despre caz puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/spargatori-de-autocamioane-de-pe-1-saltati-de-mascati/. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90