930×122 CAPRA 5

Capra

CE MAI CARĂ ROMÂNII CU DACIA? IMAGINI INEDITE SURPRINSE PE UN DRUM EUROPEAN

O situație inedită a fost fotografiată pe o șosea din județul Iași. Cineva a fotografiat o capră care se afla în portbagajul unui autoturism Dacia cu numere de Neamţ. Poza a fost realizată pe drumul european care traversează orașul ieșean Podu Iloaiei.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

În partea din spate a autoturismului, care avea numărul de înmatriculare în Neamţ, stătea majestuos o capră, care nu părea deloc deranjată de modul în care era transportată. Ipostaza amuzantă cu animalul din habitaclul Daciei a fost fotografiată de ceilalţi participanţi la trafic şi nu a durat mult până ce imaginile au fost postate în spaţiul virtual.

Aceasta nu este o situație unică în peisajul românesc. Deseori sunt fotografiate în trafic mașini care transportă diverse „încărcături”. Au existat cazuri în care șoferii au fost prinși transportând porci sau alte animale cu propriul autoturism.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Dacia are faima de mașină „bună la toate”, așa românii nu se feresc să o folosească pentru tot felul de transporturi.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3