New Profesional Consult 930 x 122

facebook

facebook_smiley

CLIPURI PUBLICITARE VIDEO PE FACEBOOK

În luna decembrie a anului trecut reţeaua de socializare Facebook a început testele pentru introducerea de clipuri video publicitare în paginile utilizatorilor săi.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

Recent s-a trecut la etapa următoare: grupul anunță pe blogul lui oficial lansarea clipurilor de publicitate video ,,premium’’, pe care utilizatorii le vor putea vedea peste câteva luni, relatează AFP. Reprezentanţii Facebook precizează că este vorba despre o ”introducere limitată” a unui număr mic de clipuri publicitare. Principiul rămâne acelaşi ca cel enunţat în luna decembrie: spoturi de câte 15 secunde care pornesc automat, dar fără sunet atunci când utilizatorul ajunge la nivelul lor coborând pe pagina sa de notificări. Dacă el trece la notificările următoare, spotul se opreşte. Dacă se apasă deasupra, sunetul porneşte.

Clipurile publicitare video ,,premium’’ sunt cumpărate, iar audienţa lor este măsurată în mod similar clipurilor publicitare achiziţionate pentru televiziune, informează Facebook. (Sursa: economica.net)

Citiți și: Drumurile vor fi supravegheate video!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90