930×122 CAPRA 5

biserici

CREDINCIOȘII DIN ARGEȘ, SFĂTUIȚI SĂ FIE ATENȚI LA HOȚII DE BUZUNARE

Polițiștii argeșeni asigură astăzi și mâine liniștea și ordinea în zona bisericilor din județ. Acțiunea se desfășoară de Bobotează și Sfântul Ioan Botezătorul, manifestări religioase care adună o mulțime de credincioși în lăcașurile de cult. Participă și polițiștii rutieri, pentru fluidizarea traficului auto în vecinătatea bisericilor.

Citiți și: Argeș. Amendați drastic pentru 1,5 metri cubi de lemne

Pentru că hoții de buzunare ar putea fi tentați să acționeze ca urmare a aglomerației, Poliţia îi sfătuiește pe cei care vor fi prezenți la aceste manifestări religioase să nu aibă asupra lor sume mari de bani și, pe cât posibil, să păstreze portofelul în buzunarul interior de la piept al hainei.

Doamnelor li se recomandă să fie atente la genţi și poşete, iar celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea bisericii, să nu lase la vedere în mașină bunuri de valoare. De asemenea, șoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri şi să parcheze doar în locurile special amenajate.

Citiți și: Argeș. Hoții le-au spart casa! Prejudiciu de zeci de mii de lei

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3